مشاوره حقوقی رایگان - کدام روش مناسب است. هبه یا صلحنامه

سلام علیکم
در شرکت سهامی خاص عضو هیات مدیره بودم
پس از 15 سال اعلام کردند با توجه به آگهی اداره ثبت اسناد در سال 80 شما 15 سهم دارید . در صورتیکه اینجانب هرگز صورتجلسه ای یا تغییرات شرکت را امضا نکرده ام. حالا باید چکار نمایم
پیشنهاد شده است آنرا هبه نمائید یا صلحنامه جهت انتقال سهام را امضا نمائید. آیا آنرا به صلاح می دانید. در صورتیکه اینجانب اقرار به عدم داشتن سهام نموده ام
آیا نباید صورتجلسه امضاء شده انتقال سهام موجود باشد
کدام را پیشنهاد می کنید
عقد هبه
عقد صلح نامه
چگونه می توان پیگیری نمایم یا درخواست دیدن پرونده جهت مشخص شدن آن نمایم چون هیچگونه ادعایی بر سهامداربودن ندارم. سپاس از راهنمایی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صلح یک عقد لازم است. هبه در مواردی غیر قابل تغییر است. در مورد اصالت امضا خود زیر برگه سهام دقت فرمایید