مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه

با سلام
شخصی میخواهد مبلغی سرمایه از من نقدی بگیرد و گسترش کارش را بدهد. ضمانت مبلغ را میگوید 1 دانگ ملک مسکونی در رهن من میدهد آیا این روش برای من ریسک و خطری دارد و میتواند که پول را در موعد مقرر برنگرداند و در صورتی که پول را ندهد آیا من میتوانم بر روی مسکونی مورد نظر اقدام کنم و اقدام نتیجه میدهد؟ لطفا با توجه به موضوعی که ارایه کردم راهنمایی بفرمایید که بعدا به مشکل برنخورم با کمال تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

رهن ملک روش خوبی بابت تضمین باز پرداخت است . شرایط ملک را بررسی ننایید از جهت مالکیت و وام و دیون