مشاوره حقوقی رایگان - رفع سوء اثر از چک برگشتی

سلام
یک فقره چک برگشتی دارم که مربوط به شش سال قبل است، دارنده چک قول داده که چک را تحویل دهد، اما امروز و فردا می کند، به بانک مراجعه کردم و درخواست رفع سوء اثر کردم، گفتند زمانی می توانند این کار را انجام دهند که به دارنده چک دسترسی نداشته باشید، و حاضر نشدند از سامانه ثنا استعلام بگیرند.
آیا روشی برای وادار کردن بانک به رفع سوء اثر بدون داشتن لاشه چک وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

خیر می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

سلام یک اظهارنامه نامه برای دارنده چک مبنی برا استرداد لاشه چک بفرستید