مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی به رسمی اداره پست

سلام
من فرزند جانباز 20درصدم بابام 5ماه و 20روز جبهه داره نمیدونم تکلیف من چی میشه ..
یعنی امکان داره که ایراد بگیرند یا این تبدیل وضعیت به من نخوره ...

و اینکه من حدود سه سال هست که در اداره پست مشغول به کار هستم ولی از برج 7سال 99من عضو نیروهای شرکتی اداره شدم ... امکان داره بخاطر سابقه ی کم کارم تواین اداره ... طرح به من نخوره ... قبلا هم سره کار بودم

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

به امور ایثار گران مراجعه کن

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام ازواحدایثارگران اداره پیگیری کنید