مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار حکم ورود

با سلام و خسته نباشید
برادرم همسرشو طلاق داده و بعد از قسط بندی مهریه شروع به پرداخت منظم اقساط کرد. اما حالا با وضعیت گرونی طلا و بحران اقتصادی کشور توانایی پرداخت اقساط رو نداره و همسر سابقش حکم جلب و حکم ورود به منزل رو هم گرفته. امروز مأمورای کلانتری قفل درب منزل رو توسط کلیدساز باز کردن و وارد خونه شدن ولی برادرم از نورگیر خونه متواری شد.
میخواستم بدونم چطور میشه از مدت اعتبار حکم ورود اطلاع پیدا کرد و اینکه آیا در مورد دفعات حضور مأمور محدودیت وجود داره؟ یا هر زمان که شاکی اراده کنه میتونه مأمور بیاره؟
و در آخر چه راهی برای خلاصی از این وضعیت وجود داره؟
خیلی ممنون از پاسخگوییتون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
محرودیتی درتعداددفعات ورودشاکی وجودندارد و مدت برگ جلب هم معمولا یکماهه وروماهه صادرمیکنندکه بازبرگ جلب قابل تمدید است شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط مطرح کنید

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
با مراجعه به اجرای احکام و مطالعه پرونده توسط برادر شما یا وکیل رسمی ایشان امکانپذیر است.
بهتر است نسبت به ثبت دادخواست تعدیل و تقلیل اقساط مهریه اقدام نمائید.