مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر به دلیل رابطه نامشروع

سلام.
یک ماه بعد از عقد متوجه شدم که همسرم با پسرانی در ارتباط است ولی به خاطر توبه کردن، او را بخشیدم. بعد از شش ماه متوجه شدم که با پسری از فامیل های خود در ارتباط هست و وقتی پیگیر شدم همسرم اعتراف کرد که عاشق من نیست و به آن پسر علاقه مند است و با پسر هم گفتگو کردم که آن پسر گفت روز بعد عقد همسرم به خانه ی آن ها زنگ‌ زده و گفته که منتظر بماند تا طلاق خود را از من بگیرد .
حالا من میخواهم از هر دوی آن ها شکایت کنم.
میخواهم بدونم که حکم قضایی رابطه ی آن ها که فقط ارتباط تلفنی و اینترنتی بوده و رابطه ی آن ها از قبل عقد با من بوده، چیست؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . چنانچه رابطه نامشروع زوجه شما با هر فرد دیگری از طریق اقرا یا متن پیامکهای ارسالی و غیره ثابت گردد مجازات قانونی آنها تا 99 ضربه شلاق تعزیری می باشد .