مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو امانت

سلام و درود. من حدود هفت ماه است که خودروی خود را به صورت امانت به دوستم دادم ولی هر روز فقط امروز و فردا کرده و از دادن خودروی من اجتناب میکند و اثری هم از خودرو نیست. چگونه میتوانم خودروی خود را تحویل بگیرم و مراحل قانونی چیست و چگونه اقدام کنم؟ ممنون.
در ضمن چندین شاهد هم دارم که بنده خودروی خودم را به صورت امانت به دوستم داده و حتی چند تن از این شهود اعلام کردند که خودرو را فروخته است.بند یک کارمند بازنشسته با سی و پنج سال سابقه یک خونه و این خودرو سرمایه بنده بود.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

در دفتر خدمات قضایی دادخواست استرداد خودرو مطرح شود

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام ابتدا یک اظهارنامه برای او اظهارنامه ای مینی بر عودت خودرو ارسال کنید اگر عودت نکرد شکایت خیانت درامانت مطرح نمایید.

محمد عزیزی

جناب آقای محمد عزیزی :

اگر مدارک ماشین به اسم شماست دعوای کیفری خیانت در امانت مطرح کنید. هم هزینه دادرسی کتری دارد و هم رد مال دارد و هم حبس

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
ابتدا اظهار نامه ارسال کنید واگر نتیجه نگرفتید نسبت به تنظیم دادخواست حقوقی اقدام نمایید