مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از حساب بانکی

سلام و ارادت. حدودا یک سال پیش من کارت دوستم رو گرفتم و مشتری ام به مبلغ 600 تومان در آن واریز کرد و من برداشت کردم. طی حدودا دو الی سه روز بعد کارت بنده خدا رو گم کردم و به ایشان هم اعلام کردم، حالا میگوید از کارت من 48 میلیون تومان کلاهبرداری شده و من هم به او پیام دادم من کارت تو رو گم کردم و حالا از دست من شاکی شده که تو کلاهبرداری کردی. پرینت حساب رو هم آورد و واقعا این کار اتفاق افتاده و سه تا شاکی دارد که پول واریز کردند و برداشت شده است. من پبامک به او دادم و گفتم من کارت تو رو گم کردم و اصلا خبر ندارم. آیا این مدرک هست که رای دادگاه بر علیه من بشه مثلا قاضی بگوید خوب شما گم کردی و شما مقصر هستی و کلاهبرداری هارو تو انجام دادی.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شاید توجه اتهام رو به شما باشد ولی در نهایت شخصی که برداشت کرده محکوم می شود.