مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن بسیار فاحش

سلام
اگر در سند عقد نوشته شده باشد:
""با اقرار طرفین اسقاط کافه خیارات صورت گرفت و هر گونه ادعای بعدی از طرفین این قرارداد غیر قابل پذیرش و غیر قابل استماع خواهد بود""
خیار غبن بسیار فاحش در حد 10 برابر قیمت معامله ساقط می شود؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. غالبا محاکم ان را ساقط شده فرض می نمایند. اما حتی در صورن نقدیم دادخواست فسخ به علت غبن فاحش، بایستی دادخواست به صورت فوری تقدیم شود و تعلل در این خصوص جایز نیست.