مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر متوفی

سلام. برادر پیری داشتم که ورثه ای جز من نداشت و قبل از فوت به دلیل کهولت سن و ... مشاعر خود رو از دست داده بود و مرتکب اعمال خلاف عفت در ملا عام میشد. اکنون یکی از نوه های خواهرم وصیت نامه محضری به تاریخ سه ماه قبل از فوت برادرم مبنی بر ثلث اموال دارد که به خود اختصاص داده است. حالا با استشهادیه محلی مبنی بر زوال عقل و ارتکاب متوفی به اعمال منافی عفت میتوان ادعای حجر را ثابت نمود؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حکم محجوریت ایشان را به تاریخ قبل از تنظیم وصیت نامه اخذ نمایید میتوانید وصیت نامه مذکور را متزلزل کنید