مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حجر پدرم که فوت کرده

سلام.سند خونه پدرم دست من امانت بود رفتم استعلام سند گرفتم دیدم به نام شوهر خواهرم هست.پدرم بیمارستان بستری بود بعد از ترخیصش.نگهداری از پدرم رو خواهرم بعهده گرفت که بابت نگهداریش اجرت دریافت کنه.طبق بررسی من حدود دو هفته بعد ترخیصش از بیمارستان رفتن یه محضر خواهرم ازش وکالت گرفته.دقیق نمیدونم چه وکالتی بعد رفتن یه محضر دیگه سند زده بنام شوهرش.بعد حدود یک ماه ونیم پدرم فوت کرد.درضمن پدرم قادربه امور شخصی خودش نبود.فقط مایعات با شلنگ داخل دهانش میریختن.لطفاراهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چنانچه بتوانید شرایط بیماری پدرتان را ثابت کنید میتوانید ابطال معاملات را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر پدرتون می توانید با اخذ انحصار وراثت دادخواست ابطال معامله بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اثبات حجر پدر می توانید ابطال معاملات را بدهید