مشاوره حقوقی رایگان - خودرویی را خریداری نمودم که از قبل توقیف داشته و مطلع نبودم

با سلام
بنده خودرویی را به صورت لیزینگی از شخصی که خودش قبلا از شرکت به صورت لیزینگی خریداری نموده بود، خریداری کردم و قولنامه را به صورت اجاره به شرط تملیک نوشتیم
بعد گذشت 6 ماه با رفتن ماشین به پارکینگ متوجه شدیم که فروشنده قبل از فروش خودرو به ما 2 تا قسط شرکت را نداده و شرکت به همین دلیل اقدام کرده و در سیستم ثبت توقیف شده بوده یعنی قبل اینکه ماشین را به ما واگذار کند توقیفی داشته است و مال توقیف شده را فروخته است. بعد از اینکه ماشین به پارکینگ رفت و از دلیل توقیف خودرو مطلع شدیم ما از فروشنده خواستیم که الباقی پول شرکت را یکجا تسویه نماییم و سند را آزاد و به نام بزنیم ولی چون فروشنده برای آزادی ماشین و همچنین سند زدن و آزاد کردن سند نیامده. من هم چکی که به عنوان اقساط به فروشنده داده بودم جایش را پر نکردم و فروشنده بعد از برگشت زدن چک اقدام قانونی برای فسخ معامله را میکند و همچنین بنده از فروشنده شکایت کرده ام که مال توقیفی را به بنده فروخته است.
چون سند به نام فروشنده است ایشان خودش اقدام کرده و ماشین را رفع توقیف نموده و از پارکینگ آزاد کرده و ماشین را پس نمیدهد. بنده تا الان دو تا قسط جمعا به مبلغ 8 میلیون تومان و 30 میلیون تومان هم پیش پرداخت داده ام.
آیا شکایت من به جایی میرسد که من بتوانم ماشین را پس بگیرم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام به محتوای قرارداد مرتبط است آن را به وکیل نشان دهید