مشاوره حقوقی رایگان - سفته و چک جهیزیه

سلام وقت بخیر
شوهرم بخاطر اینکه من هیچوقت نتونم مهریه رو بزارم اجرا از من سفته و چک گرفته بود
مبلغ سفته دقیقا به اندازه ی مهریه ام بود و یه چک 30میلیونی
الآنم تهدیدم می‌کنه اگه نری خونه ی پدرت سفته و چک رو میزارم اجرا
و لیست جهیزیه رو هم امضا نکرده
حتی اجازه نمیده جهیزیه رو ببرم بعد برم
میگه اول باید توی دفتر اسناد بنویسی مهریه رو گرفتی بعد به طلاق توافقی راضی شدی در غیر اینصورت جهیزیه رو نمیدم و چک سفته را میزارم اجرا
لطفاً راهنمایی کنید چیکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص چک و سفته اقدام به شکایت کنید که نامبرده به زور از شما امضاء گرفته.
جهت مشاوره تماس بگیرید