مشاوره حقوقی رایگان - مرگ صاحب پلاک و سند

سلام بنده یه ماشین به جای طلب از یک بنده خدایی گرفتم برگه رسیدی هم دارم که این خودرو بجای طلب به این جانب داده شده تمامی مدارک خودرو هم دست بنده است حالا متوجه شدم این بنده خدا فوت شده به وراث هم گفتم که معامله به این شکل بوده بیاید سند بنده رو بزنید گفتن نه ما نه شکایت میکنیم نه کاری داریم ولی سند نمیان انتقال بدن بنده چکار کنم پلاک هم به نام شخص متوفی هست و دیگه ارزش قانونی نداره هرجا ببینن ماشینو میبرن پارکینگ لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
علیه ورثه اقامه دعوی کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ادله شامل قرارداد دارید می توانید دعوای الزام به فک پلاک وتنظیم سندرسمی را بطرفیت وراث متوفی مطرح کنید