مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دادگاه

طریقه محاسبه نیم عشر دادگاه چطوری و درمهریه 14سکه چقدر میشود
درصورت تقسیط14سکه ک7سکه نقدا و الباقی 3ماه یکبار عشر چگونه دریافت میشود؟
باتشکر و سپاس
من الله التوفیق

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

نيم عشر يعني يك بيستم محكوم به يعني هر مقدار كه مورد حكم است يك بيستم ان براي حق الاجرا اضافه بر ان از محكوم اليه گرفته ميشود در پرونده شما حدود هفتصد هزار تومان ميشود

یک وکیل

یک بیستم مبلغ کل 14 سکه رو محاسبه بفرمایید این همان نیم عشر است که در مرحله اجرای احکام دریافت میشود

یک وکیل

با سلام
نیم عشر یا یک بیستم معادل 5 درصد آن مبلغی است که محکوم شده اید و محکوم علیه باید آن را پرداخت کند با توجه به اینکه مهریه بوده باید دید 14 سکه به چه مبلغی تعیین ارزش شده است.

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

یک بیستم میشه .عملا هر میلیونی 50هزارتومان

پرسشگر :

ایا مهریه ـقسط بندی شده ؟نیمعرش هم قسطـبندی میشود یاوخیر و چگونه؟

یک وکیل

نظریه شماره 262/7ـ23/1/1389
نظریه اداره کل حقوقی و تدوین قوانین قوه قضائیه
مستفاد از منطوق و مفهوم قسمت اول ماده 160 قانون اجراء احکام مدنی این است که حق اجراء پس از ابلاغ اجرائیه و انقضاء ده روز تعلق خواهدگرفت، بنابراین در مواردی که طرفین بعد از ابلاغ اجرائیه و انقضاء ده روز مذکور، سازش یا بین خود ترتیبی برای اجراء حکم بدهند، بر طبق قسمت دوم ماده مذکور، نصف حق اجراء باید از محکوم‌علیه دریافت گردد. در صورتی که قبل از ابلاغ اجرائیه یا بعد از ابلاغ، ولی قبل از انقضاء ده روز مذکور طرفین سازش کنند یا ترتیبی برای اجراء حکم بدهند حق اجراء تعلق نخواهد گرفت.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از ارزیابی سکه ها به نرخ روز یک بیستم آن ها وصول می شود...