مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان ناشی از عدم انجام تعهد

سلام بنده در سال 98 از یکی از آشناها مبلغ 60 میلیون پول قرض گرفتم و چک همسرم را به او دادم. بعد از چند روز با هم یک دست نوشته نوشتیم که ماهی 2 میلیون به صورت اقساط به او بر گردانم. و در دست نوشته قید کردیم که از فلان تاریخ شروع به پرداخت قسط میکنم و یک برگ چک به نام فلان دست اقای فلان ( قرض دهنده) میماند تا اقساط تمام شود. قسط هارو داشتم پرداخت میکردم که متوجه شدم یکی از اقوام نزدیک که اختلاف خانوادگی شدیدی باهم داریم رفته چک رو از این اقا گرفته و بهش وعده وعیدهای خوبی داده و چک همسرم را به نام خودش برگشت زده و اقدام کرده و از همسرم شکایت کرده.
بنده شکایت خیانت در امانت کردم. دادسرا محکومش کرد اعتراض گذاشتن رفت دادگاه. دادگاه رای اول را نقض کرد و گفت خیانت در امانتی صورت نگرفته. حالا باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام
با توجه به توضیحات شما خیانت در امانت نسبت به کسی ثابت است که شما چک را به او داده اید و شخص بعدی که چک را گرفته و برگشت زده باید ثابت کنید که دارنده با حسن نیت نیست و اگرنه باید مبلغ را به وی پرداخت کنید