مشاوره حقوقی رایگان - طلب از پدر موفتی

طلب از پدر بدهی موفتی میشود ؟

پاسخ ها :

طلب از پدر طلب

سوالات مرتبط

طلب از پدر
سلام. مبنی بر این که من بدون مدرک صرفا بخاطر این که پدرم بوده در سال 91 یا 2 مبلغ 11 نیم میلیون به پدرم دادم و بخوام پس بگیرم چطوری هست و بعد از مرگ چطور اگر در وصیت نامه قید نشده باشه ....
طلب از پدر
پول پرداخت شد برای پدرم یک وارث 3میلیون وارث دیگر 1میلیون کل وارثها 6نفر پسر. پرداختی پول سال 75تا77پدرم با این پول خانه گرفت 2میلیون بقیه پول وسایل خانه خرج مخارج بعد سال 80خانه را فروخت با ان پول 4...
ارث پدری یا طلب از پدر
درود پدرم کار افتاده بود من و برادرم حدود 15 سال کلن کارکرد دادیم خرجی و یک خانه هم ساختیم پدرم سال 74 600 هزار اورده یک خانه 120متری یک میلیون خریدیم 300برادرم 100هزار من دادم خانه زیرزمین 40متری بود...
آیا قبل از جلسه رسیدگی اعسار شورا میشه جلب گرفت
من از شخصی 20 میلیون پول میخواهم که محکوم شده است و میدانم وضع مالی خوبی دارد و کشاورز است ولی رفته و درخواست اعسار داده که جلسه برای سوم ابان قرار است در شورا برگزار شود ولی من میدانم که او برای من ن...
تامین خواسته
با سلام و احترام، اینجانب با طرح دعوی مطالبه وجه را خوانده را محکوم به بازپرداخت بدهی کرده ام ولی بر اساس استعلام سه گانه انجام شده، فرد محکوم مال قابل توجهی که تکافوی بدهی او را بکند ندارد و کلیه امو...