مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت شرط بندی

سلام خسته نباشید من حدودا یک سال قبل شاید بیشتر کارت بانکم مسدود شد چون تو سایت های شرط بندی بودم بعد ترسیدم پیگیری کنم چون پول کمی هم بود بیخیال شدم تا همین یک سال پیش یک پیام برای من آمد
در مورد پرونده شماره فلان .......
با رديف فرعي
به سايت و سپس به شعبه
12 دادياري - يزد
مراجعه كنيد
من خراسان شمالی و سرباز بودم برای همین پیگیری نکردم چون از سایت میترسیدم میدونستم از حساب دیگران پولی ک برنده شدم برای من واریز شده.
به ترتیب پیامک اومد و من هیچکدوم نگاه نکردم چون تو ثنا عضو نیستم
در مورد پرونده شماره
فلان ........
با رديف فرعي
در شعبه 12 دادياري - يزد
قرار نهايي صادر شد
پیام بعدی
آقاي م. ... پرونده شما به شماره ..... و شماره بايگاني
به شعبه105 کيفري دو يزد ارجاع شد
پیام بعدی
آقاي م. ابلاغيه وقت رسيدگي صادره از شعبه 105 کيفري دو يزد در پرونده شماره .... براي شما ارسال شد.
هی پیام میومد هر یک ماه
در مورد پرونده شماره ....
با رديف فرعي
در شعبه 105 کيفري دو يزد
راي صادر شد
پ بعدی
آقاي م. پرونده شما به شماره
0 و شماره بايگاني
به شعبه1 اجراكيفري-يزد واصل شد
بعد پیام اومد
آقاي م. پرونده شما به شماره
0 و شماره بايگاني
به شعبه2 اجرا كيفري- بجنورد واصل شد
دیگه چندماهی نیومد الان این پیام اومده
آقاي م ....پرونده شما به شماره
... و شماره بايگاني فلان6
به شعبه3 اجرا كيفري- بجنورد واصل شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد
الان باید چیکار کنم ؟ بجنورد که زده یعنی شهر خودمون . اگه منو خواستن بگم اصلا اطلاع نداشتم ؟ الان چندماه خدمتم تموم شده . تا قبل این نمیتونستم برم یزد یا دادگاه میترسیدم . الان یکی بگه چیکار کنم . خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا از حساب شما پولشویی و یا جابجایی پول انجام شده