مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت ارتقا گروه شغلی کارمندان دولت در قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت

سلام خسته نباشید در قانون نظام هماهنگ کارکنان دولت بر اساس مدرک تحصیلی محدودیت ارتقا گروه شغلی کارمندان وجود داشته؟ اگر محدودیت وجود داشته گروه های تشویقی هم محاسبه میشد یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

محدودیت ارتقا شغلی کارمندان دولت قانون نظام هماهنگ کارکنان دولت