مشاوره حقوقی رایگان - چاه شراکتی

باسلام، بالادست زمین ما و یکی از همسایهایمان یک چشمه وجود داشت که از قدیم به نوبت زمینهایمان را با آن ابیاری میکردیم. 10 سال پیش به دلیل کم آب شدن چشمه اقدام به حفر آن کردیم و تبدیل به چاه شد اما به هوای اینکه چشمه متعلق به خودمان بود به دنبال مجوز برای چاه نبودیم. دو سال پیش اتفاقی متوجه شدیم که همسایه مان بدون اطلاع ما یک مجوز مربوط به یک چاه دیگه رو که خشک شده آورده و انتقال داده روی این چاه شراکتی. و در واقع این چاه رو به اسم خودش زده.
این وسط منابع آب بدون اینکه هیچ استعلامی بگیره تا براش محرض بشه چاه جدید متعلق به این اقا هست یا نه این انتقال رو براش انجام داده و صرفا به این اکتفا کرده که این اقا در پایین دست این چاه زمین آبی دارد. تازه فاصله بین چاه خشک شده تا این چاه شراکتی (که مجوز رو روی آن انتقال داده اند) بیشتر از 2 کیلومتر است. استاد گرامی آیا این کار منابع آب قانونی است؟؟ و ما از چه طریقی میتوانیم برای به احقاق حقمون اقدام کنیم؟؟
لازم به ذکر است که ما استشهادیه شورا، دهیار و ریش سفیدان محل مبنی بر سهیم بودن در این چاه شراکتی رو داریم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
تبدیل ای فصلی به چاه ممنوع هست
باید از اداره آب بخواهید اعاده وضع کند
اگر قبول نکرد شکایت کنید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
تبدیل اب فصلی و چشمه فصلی به چاه ممنوع هست
باید از اداره آب بخواهید اعاده وضع کند
اگر قبول نکرد شکایت کنید