مشاوره حقوقی رایگان - فوت یکی از شرکا قبل از پرداخت تمام تعهدات مالی در زمینه حفر چاه

پدر من از کار افتاده که متاسفانه دارای باطری قلب و سرطان و شکستگی لگن شده اند در سال 90 با دوندگی بسیار در حالی که میتوانست چاه عمیق آبی را برای خود حفر کند برای مزرعه ای با 144 سهم با دوندگی بسیار پروانه به نام خود گرفته و با عقد شراکت نامه بین کشاورزان که گروهی مالکی و گروهی زارعی بودند با وام دولتی اقدام به حفر چاه نمودند، وام به چهار قسم به شرکا به صورت مساوی تقسیم شد که پدر من با چند نفر یک چهارم وام را با نام پدر من دریافت کردند تمامی شرکا و پدرم سهم وام خود را پرداختند اما یکی از شرکا که دارای 6 سهم بودند بعد از پرداخت یک چهارم قسط فوت کردند و وراث زیر بار پرداخت نرفتند و پدرم چون وام به نام ایشان بود مجبور به پرداخت شدند و الان وراث از پرداخت سر باز میزنند ، آیا بر اساس شرایط این افراد 6 سهم آب را میبرند یا تنها یک چهارم که معادل یک ساعت و نیم از اب هست را باید ببرند آیا ملاک شراکت نامه هست یا میزان پرداخت وام ، پدر من واقعا در معذوریت برای پرداخت قرار گرفتند و این پول برای درمان ایشان ضروری هست باید چه اقدامی کرد ؟

پاسخ ها :

میثم جهانگیری حسین آبادی

میثم جهانگیری حسین آبادی :

شرکا طبق شراکت نامه قدرالسهم دارند اگر به تعهدات خود عمل نکردند و قسط وام سهم خود را پرداخت ننمودند می توانید پس از پرداخت به بانک از طریق دادگاه مطالبه کنید. می بایست در شراکت نامه نوشته می شد که اگر اقساط توسط متعهد پرداخت نشود قدرالسهم ایشان کسر می گردد.