مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه بخاطر نم

سلام ، ما طبقه‌ی همکف هستیم و بیشتر از یکسال هست که از سرویس بهداشتی طبقه بالا به کمد دیواری ما نم میده بارها تماس گرفتم باهاش گفت مستاجرم بره درست میکنم ، الان یه قسمت سقف ریخته و ما یکی و اوردیم گفته هم از سه راهی که به شاه‌ لوله وصله آب میاد هم از کف حمام ، ایشون الان زیر بار نمیره و میگه میخوام خونه رو خالی بذارم و با همین شرایط بفروشم
ایشون حق اینکار و داره ؟ من میتونم ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. چرا اینقدر دیر اقدام کردید؟ شما به مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی دادخواستی به خواسته تامین دلیل به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک خود تقدیم کنید و ا شورا تقاضی نمایید با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در رشته مربوطه میزان خساراتی که به ملک شما وارد شده را تعیین نمایند. در مرحله بعد شما می توانید اظهارنامه ای برای همسایه خویش از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ارسال کنید و نظریه کارشناس تامین دلیل را پیوست آن نموده و یادآور شوید طبق نظریه مزبور شما فلان مبلغ به ملک بنده ضرر و زیان وارد نموده اید و ده روز یا هفتاد و دو ساعت (میزان فرصت به اراده شما بستگی دارد که چند روز به ایشان فرصت دهید) به حضرتعالی فرصت می دهم که جهت پرداخت مبلغ مزبور اقدام نمایید در غیر اینصورت حقوق خود را از طریق قانونی پیگیری خواهم نمود.پس از ابلاغ اظهارنامه و اتمام فرصتی که شما به وی اعطاء کرده اید گواهی ابلاغ اظهارنامه را از دفتر خدمات قضایی دریافت نموده سپس، دادخواستی به خواسته مطالبه ضرر و زیان با استناد به نظریه کارشناس تأمین دلیل و اظهارنامه ارسالی و گواهی ابلاغ آن علیه همسایه خود به محاکم تقدیم نمایید تا مرجع رسیدگی کننده حکم به ضرر و زیان و خساراتی که از طریق ایشان به ملک شما وارد شده را صادر نماید. برقرار و پیروز باشید.