مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام آيا من ميتونم قرارداد رو به دليل انجام تعهدات مالي كه به صورت مبلغ درج شده در قولنامه است را به اين صورت كه طبق توافق طرفين مستاجر متعهد گرديد در ازاي مبلغ قرض الحسنه و درصدي از اجاره بها مكان مورد اجاره را بازسازي و بهسازي نموده و طبق فاكتور به موجر تحويل دهد در ضمن قرارداد سه ساله بوده مبلغ قرض الحسنه و درصدي از اجاره بها ٩٠ميليون نوشته شد ارزش اجاره بها صد ميليون و ماهي شش ميليون بوده كه طبق توافق مستاجر بجاي رهن كه صد ميليون بوده و در بازار از سه ميليون سود بهرمند ميشده و اجاره شش ميليون تبديل به سال اول ٢.٥ميليون سال دوم به٣و سال سوم به٣.٥ميليون تبديل شده كه پول رهن (سود سه درصد) و كم كردن اجاره در مدت سه سال با نود ميليون تومان كه صرف بهسازي شده با تحويل فاكتور به موجر متعهد شده حالا كه از مكان بهسازي شده بازيد كردم اين مستاجر با ٤٠ميليون كار بهسازي را تمام كرده و جمع فاكتورها را ٨٣ميليون زده كه فاكتورها بيشتر دست نويس فاقد مهر و شماره تلفن و ادرس و بعضاً فاكتورها چاپي بدون مهر و در يكماه گذشته ١٤ ٠٠.٢.٩تا الان كه در قرارداد نوشته شده اول هر ماه پرداخت ميگردد پولي واريز نشده و مصالح بكار رفته درجه سه و بدون هماهنگي با بنده بوده و شيرالات قديمي رو بدون اجازه معلوم نيست چه كار كرده و دو چهار چوب فلزي قديمي سنگين وزن رو حذف كرده و الان اونها هم نيستند

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
دادخواست تامین دلیل بدهید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
ابتدا باید انجام تعهد را درخواست کنید و اگر انجام تعهد مقدور نبود میتوانید قرارداد را فسخ کنید .
موفق باشید