مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاری

سلام خسته نباشید من مدت 8 ماهه نفقه جاری رو پرداخت نکردم . و همسرمم تمکین نمیکنه . میگن اگه پرداخت نکنی قاضی حق طلاق رو از من مرد میگیره میده به زن . از اونطرف زنمم تمکین نمیکنه. الان چیکار کنم قاضی حق طلاق رو از من نگیره . بده به همسرم ؟
نفقه رو پرداخت کنم مستقیم به حساب همسرم؟
بعدش چیکار کنم میخوام بیاد سر زندگیش ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. اول اینکه شما هر چه سریعتر نفقه همسر خود را به حساب ایشان واریز نمایید و مدارک واریز وجه را نزد خود نگه دارید. دوم اینکه تا حضرتعالی عدم تمکین همسر خود را ثابت نکنید همچنان باید نفقه ایشان را بپردازید. سوم اینکه اگر همسر حضرتعالی ترک انفاق شما را چه از طریق کیفری و چه از طریق حقوقی ثابت نماید قانون ضمن مجازات هایی که برای شما در نظر گرفته به ایشان حق می دهد که طلاق بگیرد حتی اگر شما نخواهید. چهارم اینکه اگر همسر شما پس از پرداخت نفقه از شما تمکین ننمود شما با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی علیه ایشان دادخواست عدم تمکین به محاکم عمومی حقوقی تقدیم کنید که در صورت صدور حکم به نفع شما از زمان قطعیت حکم صادره تا زمانی که تمکین نکنند نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت و همچنین با صدور حکم عدم تمکین از حق طلاق محروم خواهد شد. موفق باشید.