مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاری و معوقه

سلام. من از شوهرم بابت دوسال عدم پرداخت نفقه بالای بیست میلیون شکایت کردم پرونده به شعبه ولنجک ارجاع شد ولی در حل اختلاف به من گفتن چون زیر یک سقف زندگی میکنید درخواست اونجا رد میشه در صورتیکه شوهرم به من هیچ واریز وجه نداشته ولی ادعای پرداخت نفقه می‌کنه در این مدت من تمام مخارج درمان خودم و دو دخترم و مایحتاج خونه رو از اجاره اپارتمان خودم پرداخت کردم چطور میتونم عدم پرداخت نفقه رو اثبات کنم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما دادخواست نفقه را دهید کسی که باید ثابت کند که نفقه را داده ، زوج است نه شما

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

نگران نباشید شوهر شما باید اثبات کنه که به شما نفقه می داده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن دلایل و مستنداتی مبنی بر عدم پرداخت نفقه توسط ایشان
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سکونت شما در یک منزل قرینه بر پرداخت نفقه است
ولی خلاف آن با شهادت شهود قابل اثبات است