مشاوره حقوقی رایگان - درخواست برق برای زمین با کاربری باغ در منطقه ی طرح هادی و روستایی

با سلام
بنده زمینی به متراژ 203 متر در منطقه ی روستایی (طرح هادی) که در منطقه ی مسکونی روستای ... شهرستان رشت دارم که برای آن درخواست انشعاب برق کردم که از دیدگاه اداره ی برق مشکلی ندارد اما در بخشداری و دهداری موانع از این جمله که برای دیوار کشی و تعیین حد حتما باید پروانه ساخت ساختمان بگیرید در صورتی که بنده اصلا تمایل به ساختن بنای ساختمانی ندارم و بنده را به کمیسیون 99 ارجاع داده اند سوال بنده این است که آیا کار دهیاری و بخشداری قانونی است یا بنده تخلف کرده و باید جریمه پرداخت کنم ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله. قانونی است
و شما برای دیوارکشی اطراف زمین حتما باید از اداره جهاد و بنیاد مسکن مجوز دیوار کشی اخذ نمایید . در غیر این صورت احتمال صدور حکم به تخریب دیوار وجود خواهد داشت