مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام،برای من 3 جرم تبلیغ علیه نظام، اهانت به رهبر و اهانت به امام خمینی حکم صادر شده که 7ماه برای تبلیغ علیه نظام و 16 ماه اهانت به رهبر و امام که اشد مجازات هم نوشته شده
توبه من رو قبول نکردند و این حکمو دادند، سابقه قبلی هم اصلا ندارم، اگه بریم برای تجدیدنظر چه حکمی 9 (وکیل روی پرونده هست) قاضی میگه دادستان روی این مسئله حساسه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید و در مورد توبه خود لایحه دفاعیه محکم. تنظیم نمایید و ..