مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت ایران برای افغان ها

سلام، خسته نباشید. بنده یک اتباع افغانستانی هستم و 20 سال سن دارم و در ایران به دنیا آمدم گواهی تولد من رو اداره اتباع در زمان کودکی گرفته است و من فقط کپی گواهی تولدم رو دارم.
پدر و مادر بنده هم به صورت غیرقانونی وارد ایران شدند و الان همه ما کارت آمایش داریم.
هیچ سوء سابقه ای ندارم و تا به حال از ایران خارج نشدم.
آیا میتوانم درخواست تابعیت بدهم؟ در صورت درخواست تابعیت امکان دادن تابعیت به بنده هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شما تابعیت ایران را به هیچ عنوان نمی دهند