مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

سلام.ملکی حدود 5 هکتار که در عکس های هوایی 1334 و 1340 که توسط ارتش نیروی هوایی گرفته شده و لم یزرع بوده و منابع ملی اعلام شده است .
کارخانه شن شویی شن نرم زمین را برده و شن های درشت را به صورت تپه های متعدد باقی گذاشته است و زمین به صورت ناهموار باقی گذاشته است.
با هزینه هنگفت و وقت بسیار زیاد با ماشین آلات سنگین اقدام به شن برداری و خاکریزی و کشت درختان مثمر و نمودیم مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار نمودیم‌.
سه استشهادیه با مهر شورا در این خصوص گرفته ایم.
15 سال با منابع طبیعی درگیر و به دادگاه و دیگر مراجع رفتیم و بعد از 15 سال در سال 1376 که طبق ماده 34 تقاضای ملک را نمودیم که در آخرین روز واگذاری بنیاد مستضعفان اعتراض نموده و بدون حضور ما ملک را مستثنیات اعلام نمود و به مزایده گذاشت. در سال 1380 آن را فروختند در حالی که ملک در تصرف ما است و دارای 330 اصل درخت بادام با عمر 40 سال می باشد و هر جا شکایت کردیم گفتن شما ذینفع نیستید.
باید به کجا و از چه طریقی شکایت کنیم؟
ممنون

پاسخ ها :

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

درود ملک جز مستثنیات واقع شده و فقط برای درختان می‌تواند اقدام کنید که آن هم نتیجه پنجاه پنجاه است