مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان باز ماندن پرونده

سلام. شوهرم معتاد و کارتن خواب شده بود ایشون در دو مرحله نه ماه من رو تنها گذاشت و فرار کرد. بیشتر از یک سال به من هیچ گونه نفقه نداد و وام که برای ماشین گرفته بودم هم به گردن من افتاد. ایشون با ماشین فراری شدند.
وقتی برای نفقه اقدام کردم برادر ایشون از ترس آبرو رفتن سه ماه تمام دنبال او گشتند تا پیدا شد. رای دادگاه غیابی صادر شده بود نفقه من رو یک میلیون تومان نوشتند در حالی که من پارسال نهصد هزار تومان اجاره میدادم و امسال تا اول تیر باید خونه رو خالی کنم. حالا شوهرم آمده و میگوید یک تومن میدهم و بعد عدم تمکین شکایت کرده که با وساطت بزرگترها آشتی کردیم. لازم به ذکر است که من تمام مشاوره های طلاق رو رفتم ولی الکترونیک قضایی گفت حتما باید از کمپ مدرک بیارم که چون غیر قانونی بوده مدرک نمیدهند یا وکالت طلاق بگیرم.
چون من 15 سال کار کردم تمام هزینه‌های زندگی رو دوش من است الان شک دارم شوهرم دنبال مواد نرود. وکالت از او گرفتم در صورت اعتیاد.
میخواهم بدونم پرونده من تا کی باز هست؟ آخرین جلسه مشاوره من اسفند بود. آیا میتونم بعد از یک سال سال اقدام کنم؟ ببخشید طولانی شد لطفا کمکم کنید این درست نیست من روزی 12 ساعت سرکار بروم. بگویند چون قبل ازدواج میرفتی باید بروی و ضمنا حقوق شوهرم امسال یک میلیون و پانصد هزار تومن هست که پونصد تومن خرج رفت‌ و آمد او میشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت دارید هر موقع خواستید می توانید دادخواست طلاق بدهید و پرونده ها بعد از مدتی مختومه می شوند و شما نمی توانید همان پرونده را پیگیری کنید