مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه تجاری

سلام مغازه تجاری داریم الان پدرمون 8 ماه که فوت کرده و مغازه به ورثه رسیده موعد مستاجر تموم شده و سر اجاره به توافق نرسیدیم و به ما گفت که پا میشم اجارش زیاد ما هم رفتیم مغازه رو قرارداد بستیم و به کسی دیگه اجاره دادیم دو روز به تخلیه مغازه مونده میگه تخلیه نمیکنم برید شکایت کنید الان ما باید چکار کنیم آیا کرونا مستاجر می‌تونه بلند بشه و اینکه به ما گفته بلند میشم و ما مغازه رو اجاره دادیم تکلیف ما چیه همه جوره ما ضرر کردیم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا در مورد املاک مسکونی است و شامل املاک تجاری نمیشود ،شما میتوانید با تقدیم درخواست تخلیه فوری به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک ، دستور تخلیه فوری اخذ و آنرا اجرا کنید .
موفق باشید