مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ماه فروردین

با سلام.
بنده با یک کارگاهی کار میکنم که یکسال میشه همکاری میکنیم. حق و حقوق پارسال رو کامل به من دادند .
تعطیلات عید تا 15 ام کارگاه تعطیل بود و به من 16ام زنگ زدن که کار شروع میشه و من 18 سرکار حاضر شدم.
الان میخوام همکاریمو باهاشون قطع کنم بهشون ی هفته قبل گفتم وای میستم تا کارگر بگیری یا هرچی کسیو راه بندازم تو کار. قبول کرد.
حالا که موقع حساب شده ماه فروردین رو میخواد کم کنه تعطیلات رو. اون 18 روز کاری ام فقط پایه حقوق رو حساب کنه. در ضمن پارسال مبلغ 300 هزارتومن به حقوقم اضافه کرده که الان اون هم قبول نمیکنه.
بعد اینکه حقوق من رو هردو ماه و سه ماه و حتی ماه اخر پارسال رو چهار ماه داده. الان هم از عید تا الان به من حقوقی نداده و اینکه من توکارم الان ماهرم و کاری اوستا کار رو براش انجام دادم.
میخوام بدونم گرفتن کل ماه فروردین حقم هست یا نه دوس ندارم به شکایت بکشه ولی اگه حقم باشه مجبورم.
ممنون میشم راهنماییم کنین. با تشکر

پاسخ ها :

حقوق فروردین کارگر