مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن در صورت بیماری مرد به علت آلزایمر

باسلام پدر من سی سال است که با زنی مطلقه ازدواج کرده اکنون پدر من در سن 90سالگی و بعد از سی سال زندگی مشترک به بیماری آلزایمر و حواس پرتی گرفتار شده و همسرش بیش از شش ماه است که منزل را ترک کرده و ادعای حق و حقوق خود برای این سی سال زندگی مشترک نموده لطفا راهنمایی فرموده این زن غیر از مهریه چه حقوقی دارد

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اجرت المثل و نفقه ایام زندگی مشترک