مشاوره حقوقی رایگان - شاخص تاخیر تادیه

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در تاریخ 3 اسفند 98 مبلغ 40 میلیون بصورت قرض با سررسید 1 هفته ای به یکی از دوستانم دادم. و تا امروز 5 خرداد 1400 نتوانستم این پول را پس بگیرم. جدیدا با میانجیگری شخصی قرار بر پرداخت بدهی خود بهمراه خسارت وارده طبق شاخص های تاخیر تادیه کرده اند.
میخواستم بدانم شاخص های ماهانه ی خسارت تاخیر تادیه رو از کجا میتونم تهیه کنم. از طریق سایت ... ... بصورت آنلاین خسارت رو محاسبه کرده ام ولی این شخص سایت رو قبول ندارد. میخواهم طبق شاخص ها دقیق محاسبه کنم که راهی جهت اعتراض نداشته باشد.
ممنون میشوم بنده رو راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مرتضی فتحی نژاد کرمانی

جناب آقای مرتضی فتحی نژاد کرمانی :

به اجرای احکام حقوقی دادگستری بروید .آنان برایتان محاسبه خواهند کرد