مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری فرزند بالای 9 سال

با سلام. دخترم 10 سال داره و حضانتش با پدرش بود. بعد از 9 سالگی بچه را از اصفهان (محل وقوع طلاق) به تبریز برد. با توجه به اینکه برای دخترم تصویر زیبایی از زندگی در تبریز درست کرده بودن، خودش نخواست پیش من بمونه. الان بعد از یکسال اومده اصفهان (بصورت میهمانی) و نمیخواد برگرده تبریز. به خاطر تفاوت قومیتی و زبان و دوری از مادر (در سن بلوغ)
پدرش میخواد بچه رو برگردونه.
1- چجوری میتونم نگهش دارم و از رفتنش ممانعت کنم؟ (مادر ازدواج نکرده)
2- در صورت ازدواج مادر دختر 10 ساله نمیتونه به خواست خودش پیش مادرش بمونه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دختر چون بالغه هرجا دوست باشه میتونه بمونه نفقه اش هم به عهده پدر است