مشاوره حقوقی رایگان - غرامت بیماری در حین خدمت

با سلام و خسته نباشید. بنده نظامی هستم و 21 سال خدمت دارم. به بیماری شدید اسکیزوفرنی دچار شدم و برابر کمیسیون پزشکی بیمارستان ... تهران رای به بازنشستگی با همان 21 روز دادند. خواستم بدانم میتونم اعتراض کنم؟ چرا که در همین سر کار بنده مریض شدم و دو الی سه سالی به عنوان سنوات ارفاقی بالاتر یا جانبازی من رو بازنشسته کنند؟

پاسخ ها :

غرامت بیماری در حین خدمت سنوات ارفاقی بازنشستگی جانبازی بازنشستگی