مشاوره حقوقی رایگان - بیماری در سربازی

سلام. من سرباز سپاه هستم. خوابگاهی که در یگان داریم 10 متر هست و حدودا 12 نفر شب مجبوری هستیم بخوابیم. چند روز پیش کرونا گرفتم طوری که ریه ام درگیر شد و 5 درصد ریه ام از بین برده. الان دکتر برای من 14 روز گواهی استراحت داده و عکس ریه و مدارک هم هست. حالا میخواستم بدونم چون در مرکز درمانی سپاه نبوده، اسناد پزشکی مورد قبول هست؟ آیا جزء خدمت من حساب میشه و غرامت یا جانبازی تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مدارک پزشکی و ببرید مراکز پزشکی سپاه تایید کنید مشکلی نیست جز خدمت محسوب میشود جانبازی هم نداره کرونا چه ربطی به جانبازی داره !!!