مشاوره حقوقی رایگان - ابطلال بیع

سلام خدمت وکلای عزیز
بنده خانه ای قولنامه ای (فاقد سند) رو سال 92 از خانمم خریدم و مبلغ رو به صورت نقد به خانم دادم که مهر و امضای بنگاه دلیل بر صحت آن دارد
حال بعد از 8 سال و طی اختلافات به وجود آمده خانم ادعا دارد قولنامه فی ما بین بنده و ایشان صوری است
بنده هم در آذرماه 99 خونه رو به صورت صوری به یکی از دوستان دور فروختم
سوالی که از وکلای عزیز دارم اینکه آیا اگر صوری بودن معامله بنده با دوستم ثابت بشه آیا دادگاه حکم به بطلان معامله فی ما بین بنده و خانم خواهد داد؟

پاسخ ها :

ابطال بیع معامله صوری