مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و خسته نباشی ببخشید مزاحم شدم
سوالم در مورد طلاق بود من و همسرم سره یک سری مسائل و مشکلات تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم به همین خاطر در محضر به صورت رسمی خانوم تمام حق و حقوقش بخشید منم حق طلاق دادم الان حدود یکماه نیم میشه ک نامه عدم سازش هم از طرف دادگاه صادر شده و رای ب طلاق داده خواستم بپرسم من از کجا باید متوجه بشم ک طلاق انجام شده یا نشده ایا حضور من برای صیغه طلاق و یا امضاء و یا شناسنامم برای ثبت لازم نیست ایا ب من اطلاع نمیدن برای طلاق چون الان حق طلاق با خانوم هست دیگه وجود من نیازی نیست ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود بابایی

محمود بابایی :

استان :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال میتونید متوجه بشید که ثبت طلاق انجام شده یا خیر و توسط چه دفترطلاقی انجام شده- با توجه به داشتن وکالت نیازی به حضور شما نیست

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام شما می تونیدبه یک دفتر خانه ثبت طلاق برید و بخواهید به طرف مقابل اظهار نامه بفرسته در روز و ساعت مشخص در دفتر خانه که اظهار نامه رو فرستاده حاضر شوند اگر قبلا صیغه طلاق رو ایشان جاری کرده در جواب اظهار نامه به دفتر خانه می فرستد
یا اینکه با خانواده یا آشنا یا خود طرف تماس بگیرید وجویا باشید
واگه منظور از همسر زن شما هست و طی توافق به همسر تون حق امضا وعده نیاز به حضور خودتان رو هم تعهد داده آید دیگر نیازی به حضور شما نیست