مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعیت یافته

سلام

شکوائیه ای با سه عنوان مجرمانه تنظیم شد که در دادسرا به دلیل اینکه مشتکی عنه علم نداشت شکوائیه رد شد و قرار عدم تعقیب صادر شد
این قرار قابل اعتراض بود بنده هم در مهلت قانونی اعتراض کردم و به دلیل اینکه خود طرف نوشته ای داد و از طرفی اظهارنامه رسمی ارسال کردم حالا شاید ندیده باشد و همچنین پیامکی هم اطلاع دادم و موارد دیگر، عدم علم متهم را رد کردم
متاسفانه دادگاه کیفری 2 با این عبارت اعتراض به قرار منع تعقیب را رد کرده است ( ... دادگاه با عنایت به محتویات پرونده و ملاحظه مفاد لایحه اعتراضیه و عدم حضور وی در جلسه تحقیقاتی این دادگاه جهت ارائه دلایل و ادای توضیح، نظر به اینکه ادله ای که دلالت بر بزهکاری و اثبات اتهام انتسابی نماید در پرونده امر مشاهده نمی گردد و با توجه به تحقیقات صورت گرفته به نظر این .... )
در متن رای دقت شود نوشته عدم حضور بنده برای ادای توضیح باید بگم بنده استان دیگری هستم و پرونده در استان دیگر، هر دو شهر هم قرمز و محدودیت تردد وجود داشت و امکان حضور در دادگاه میسر نبوده است
ضمنا برای جرم خیانت در امانت بنده نوشته ای که کلید را به امانت گرفته با امضاء خود طرف موجود هست نوشته ای که قبول دارد و ادعای جعل نکرده است چطور دلیل وجود ندارد

الان چکار باید بکنم و چه راهی وجود دارد اگر راهی دارد چگونه و در کجا اقدام کنم

لطفا راهنمائی فرمائید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض منقضی نشده است به قرار صادره اعتراض بزنید . وعلت عدم حضور را کتبا توضیح دهید