مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت نامه خرید کالا بصورت دستی

بنده کالای دست دومی را به شرط ضمانت یک ماهه از شخصیت در سایت در سایت درج آگهی خریده ام .
پس از پرداخت مبلغ کالا ، از آن شخص درخواست ضمانت نامه کردم ،

فرزند ایشان ، نام و مشخصات پدر را روی برگه سفید پوست و بجای پدرش امضا نمود .
البته بعداً متوجه شدم که شماره ملی پدر را اشتباه نوشته ...

از طریق شماره کارت بانکی ، مشخصات فروشنده را پیدا کرده ام ...

آیا این عمل ایشان ، مصداق فریب و کلاهبرداری می‌باشد یا خبر ؟؟

برای شکایت از ایشان ، تحت چه عنوانی میشود شکایت کرد ؟

ضمنا کالای مورد نظر مشخص شده که معیوب می باشد و طرف با گردن کلفتی و گستاخی میگوید شکایت کنید ..
سپاسگزارم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر موضوع کلاهبرداری نیست و باید با ارسال اظهارنامه و سپس تقدیم دادخواست اعلام فسخ معامله و استرداد ثمن ، معامله را فسخ و ثمن پرداختی را مسترد کنید .
موفق باشید