مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در شرکت

با سلام، خدا قوت.
چند سال پیش من به همراه یکی از دوستانم (م.)،یک ایده جدیدی رو در کشور به ثبت رسونده بودیم. هفته قبل یکی از دوستانم (م2)به من پیشنهاد داد؛مدرک ثبت رو برای تاسیس شرکت (دانش بنیان) در اختیارشون قرار بدم در مقابل شریک 5درصد از سهام شرکت باشم.
میخواستم ببینم ، عرف یه همچین شرایطی چی هست،آیا پیشنهاد منصفانه است؟
دوست دیگری که اسمش در سند ثبت هست (م.) میتونه مدعی بشه که اوهم از این مشارکت سهمی داره یا خیر؟
چه اقداماتی لازمه برای به مشکل نخوردن با موسس شرکت(م2) و مشکلات شرکت با توجه به اینکه شاید من هیچ حضور،دخل و دخالتی در شرکت نداشته باشم؟

پاسخ ها :

مشارکت در شرکت