مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن تاریخ وکالتنامه برای دفترخانه

سلام من سال 98 یه ماشین کوییک از شرکت سایپا خریداری کرده ام و پول ان را نقدا پرداخت نموده ام . و کارای تعویض پلاک رو هم انجام دادم ولی تاریخ وکالتنامه برای رفتن به دفترخانه گذشته . من باید چیکار کنم که بتونم سند قطعی از طریق دفترخانه بزنم
حتی مراجعه به شرکت سایپا هم کردم اونا هم ماشین و از یه نفر در شهر دیگه ای خریداری کردن و به من فروختن حالا راه حل من چیست حتی نه من نه شرکت سایپا میدونن طرف صاحب اصلیه ماشین چه کسی هست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به طرفیت شخصی که سند رسمی به نام اوست و ایادی قبلی ، پس از اخذ رای قطعی دادگاه و ارسال اجراییه ،از طریق اجرای احکام مدنی ،سند خودرو را به نام خود منتقل کنید .
موفق باشید