مشاوره حقوقی رایگان - حکم قلع و قمع ملک توسط جهاد کشاورزی

با سلام خدمت وکلای محترم.
اینجانب باغی به مساحت 2000 متر مربع دارم که در اوایل سال 99 دور آن را فنس کشی کردم و یک خانه 20 متری برای نگهداری وسایل کشاورزی احداث نمودم. جهاد کشاورزی از من شکایت و دادگاه حکم به قلع و قمع بنا و جریمه نقدی داده اند که بنده به دادگاه تجدید نظر اعتراض نموده ام. آیا امکان دارد که دادگاه تجدید نظر رای را نقض نمایند یا در غیر این صورت آیا راهی وجود دارد؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا عمل شما جرم نیست ودیوار کشی وفنس کشی از موجبات تغییر کاربری تلقی نمیگردد