مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از عقب

سلام. امروز در جاده اصلی به فاصله قانونی و سرعت قانونی پشت سر پژو پارس میرفتم که یک دفعه راننده پژو پارس وسط جاده ایست کامل میکند و خواسته دور بزنه که من به او برخورد میکنم و منجر به تصادف از عقب میشود. راننده با یک دختر سوار ماشین بودند که بعد از تصادف و پیاده شدن فهمیدم صندلی راننده پژو تا نصف تخت بوده و در این حالت رانندگی میکرده و ترمز کرده است و در حالت نامتعارف بودند. خواستم بدونم مقصر کی هست؟ چی کار بکنم و از چه راهی و قانونی جلو بروم؟ تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اثبات شود که چنین حالتی رانندگی می‌کرده مقصر ایست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مقصر توسط کارشناس تعیین می شود و هر کدام از طرفین می توانند به نظری نیز اعتراض نمایند.