مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت

با سلام.
اینجانب و همسر بنده در دادگاه کیفری نسبت به هم رضایت بی قید و شرط نسبت به شکایت موجود در دادگاه داشتیم و تعهد دادیم که نسبت به موضوعات شکایات کیفری قبل نیز در هیچ محکمه ای طرح دعوی نکنیم که متاسفانه اخیرا متوجه شدم ایشان نسبت به بنده شکایتی با عنوان ترک انفاق از 1.5 سال پیش مطرح کرده است. (تعهد رسمی در محضر دادگاه مربوط به 7 ماه پیش است)
این حرکت همسرم دارای عنوان حقوقی یا کیفری است یا اصولا جرمی را مرتکب نشده است؟
از لطف همه دوستان تشکر میکنم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
فرمودید نسبت به شکایات قبل توافق کردید مسلما به آینده تسری پیدا نمی کند
موفق باشید

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . دارای عنوان کیفری یا حقوقی نیست . اما رضایت سابق را اگر به مرجع قضایی ارائه دهید شکایت ایشان رد می شود .