مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام
برای شکایت از شهرداری جهت گرفتن ضرر و زیان زمینهای داخل حریم 38 متر کمربندی آیا باید به دیوان شکایت کرد یا به دادگاه های عمومی؟اگر ممکن هست مختصرا از مراحل شکایت و چند ماه تا حکم دادگاه توضیح دهید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام،صرف ضرر و زیان در صلاحیت دادگاه عمومی است اما برای ابطال مصوبه یا بخشنامه باید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید.

یک مشاور

به دادگاه عمومی که شهرداری در آن محل دایر است مراجعه کنید و با استفاده از یک وکیل دادگستری اقامه دعوی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به دادگاه حقوقی محل دادخواست بدهید ...