مشاوره حقوقی رایگان - سنوات

سلام. 5 سال در شرکت تعاونی بیمارستانی کار کردم و هیچ گونه سنوات و مزایایی دریافت نکردم ولی اجبارا هر ماه برای گرفتن حقوق برگه ای امضا میکردم که در آن قید شده بود تمام سنوات و مزایارا دریافت نمودم. یک سال است اخراج شده ام و بیمه بیکاری دریافت میکنم.آیا میتوانم بابت سنوات شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات فوق بله امکان طرح شکایت در اداره کار وجود دارد
جهت اخذ توضیحات کاملتر وراهکار مناسب حقوقی تماس حاصل فرمایید