مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از خدمت

سلام
بنده از پرسنل پیمانی ناجا هستم. پس از گذشت11ماه آموزش، اکنون 3ماه میباشد که با درجه گروهبانی مشغول خدمت در کلانتری هستم و میخواهم از ناجا اخراج یا انصراف بدهم بدون خسارت آیا راهی هست تا خسارتی نپردازم؟؟

پاسخ ها :

سيدعلي  سيدمرتاض

سيدعلي سيدمرتاض :

سلام یاید قرارداد شما را با ناجا مطالعه کنم ...اگه یک نسخه از قرارداد را دراختیار داری به واتساپ بنده بفرست .