مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پلاک ثبتی

با سلام لازم به عرض است در راستای انتقال اجرایی سه دانگ مشاع از ملکی را به دفترخانه ارائه داده و پس از استعلام بند "ز" مشخص کردیده که پلاک ثبتی ملک پس از تخریب و نوسازی و تفکیک تغییر کرده است و به دادگاه نیز اعلام گردیده و تصمیمی اتخاذ نشده . جهت سهولت و تسریع در کار آیا ماده ای یا تبصره و رای وحدت رویه ای موجود میباشد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باید مراتب را ازطریق شورای ثبت پیگیری درصورت عدم موفقیت دادگاه برید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام از طریق اداره ثبت درخواست اصلاح سند بدهید